Tjänster

Säkerhet

Vår kunskap inom säkerhet är inriktad på att skapa skydd mot intrång, virus, spyware, sårbarheter, spam och olämpligt webbsurfande. Skyddet kan byggas upp i flera lager med produkter från olika leverantörer eller renodlas till en eller ett fåtal. Vi är noga med att välja ut våra produkter och vi har erfarenheten att avgöra vad som fungerar och inte fungerar.

E-post och webbsäkerhet

Vi är specialister på Ironport produkterna från Cisco som är prisbelönta lösningar för e-post och webbskydd. Vi anser att Cisco (Ironport C) serien är den i särklass bästa produkten inom e-postsäkerhet. Alla produkter från Ironport är gateways och kan skydda alla förekommande e-postsystem. Ännu har ingen som utvärderat Ironport C via Knowledgebase lämnat tillbaka den.
Internet ger idag tillgång till mängder med applikationer och är ett verktyg för alla anställda vilket ställer högre krav på säkerhet eftersom hotbilden ständigt förändrats. Palo Alto och Cisco (Ironport S) minskar risken att hamna på olämpliga eller infekterade sidor genom en ökad kontroll på de applikationer som används mellan interna nätverket och Internet. Det finns många självklara fördelar för alla företag, myndigheter och skolor att förbättra sin Internet säkerhet; ingen förlorad arbetstid, minskad risk för virusangrepp, ökad bandbredd och ingen åtkomst till illegalt/olämpligt material.

Brandväggar

Brandväggar kräver ingen närmare förklaring idag, alla måste ha en. Det som kräver förklaring och förståelse är applikationsbaserade brandväggar (Next Generation Firewalls). Ingen brandvägg är dock bättre än den som har konfigurerat den. Problem här får följder, och man kanske inte ens blir medveten om dem. Vi känner oss stolta genom vår framgång tillsammans med Palo Alto som ganska snabbt blivit en marknadsledande leverantör inom Unified Threat Management. Tillsammans med produkter från Pulse Secure SSL-VPN teknologi blir det också möjligt att arbeta varsomhelst utan att inskränka säkerheten. Vi använder det själva varje dag.

Antivirus

Vi är specialister på F-Secures anti-virus för servrar, arbetsplatser och mobila lösningar. F-Secure är en av de snabbaste att leverera skydd mot nya hot genom flera dagliga uppdateringar och sin molntjänst Deepgurad. Ingen kan F-Secure bättre än vi, och vi blir ibland anlitade av F-Secure att hjälpa till med för dem viktiga kunder.

Produktförsörjning

Vi har länge arbetat med produktförsörjning åt många kunder i olika brancher. Ofta handlar det om färdiga systemlösningar, innehållande både servrar, arbetsstationer, säkerhetsprodukter och licenser. Vår portfölj innehåller noggrant utvalda produkter som vi vet fungerar. Vår yrkesstolthet ser till att vi kan våra produkter bättre än någon annan.

Funktionsavtal

Våra funktionsavtal går ut på att vi skräddarsyr en underhållsform som passar våra kunder och oss själva. Vi utför installation, support och service med förinbokade besök. Regelbundenheten i våra avtal har visat sig vara mycket effektivt för att få en väl fungerande IT-miljö.