Leverantörer


Microsoft

Vi har under många år varit Microsoft Certified Partner och främst arbetat med Windows Server, Exchange Server och SQL Server. Vi arbetar även med Enterprise produkterna med stöd för kluster. Utrullning av Windows PC förekommer också genom Windows Deployment Server.

Hemsida: http://www.microsoft.com/sv/se/


HP

Vi har under många år arbetat med HP som leverantör av servrar, arbetsstationer, skrivare och nätverksprodukter. Knowledgebase är en av HP:s Preferred Partners vilket borgar för god produktkännedom och bra samarbete, även med HP:s distributörsled.

Hemsida: http://welcome.hp.com/country/se/sv/


Palo Alto Networks

Palo Alto har byggt sin säkerhetsplattform "Next Generation Firewall" från grunden och från ett oskrivet papper. Det innebär att de inte har ett arv från gamla produkter att ta hänsyn till vilket snabbt gjort dem marknadsledande inom "Unified Threat Management (UTM)". Produkterna från Palo Alto passar alla företag som vill ha kontroll på trafiken och säkerheten i sitt interna nätverk.

Hemsida: https://www.paloaltonetworks.com


F-Secure

När nya hotbilder dyker upp är F-Secure oftast snabbast att leverera skydd. Framför allt för oss i Norden. F-Secure har ett fullständigt virusskydd för handdatorer, bärbara datorer, arbetsstationer och servrar.

Knowledgebase kompetens kring F-Secure:s produkter är unik och grundar sig på ett mångårigt arbete med produkterna, framförallt ute hos kunder. Vår erfarenhet av installationer sträcker sig från 5 – 40.000 klienter. Vi erbjuder våra kunder en teknisk support som är välrenommerad och även prisbelönt av F-Secure. Att vi dessutom är en av få guldpartner till F-Secure borgar för att vi kan vår sak.

Hemsida: http://www.f-secure.se/


SolarWinds (N-Able)

N-central är en av branschens topp-presterande produkter för fjärrövervakning och förvaltning av IT utrustning. Knowledgbase övervakar hundratals servrar, arbetsstationer och annan IT utrustning med N-Central.

Hemsida: http://www.n-able.com/


Cisco (Ironport)

Ciscos produkter Ironport C och S är en heltäckande säkerhetslösning för e-post och webb på gatewaynivå. Det är en robust appliance med eget härdat OS som rymmer de marknadsledande produkterna för anti-virus, anti-spam och kryptering.

Styrkan i Ironport kommer från Senderbase som är det första och största nätverket för trafikövervakning. Åtta av de tio största ISP i världen använder Ironport och delar ut informationen till Senderbase. Tillgången till den informationen utmärker Ironport gentemot konkurrenterna och gör produkten snabb och träffsäker.

Ironports produkter är skalbara och lämpar sig lika väl hos de mindre företagen. Man prenumererar på de moduler man behöver.
Några av Ironports nyckelvärden är träffsäkerhet, hög prestanda och lägsta möjliga administration.

Hemsida: http://www.ironport.com/


Cisco (Sourcefire)

Sourcefire från Cisco är marknadsledande på IPS/IDP och produkten består av det bästa från två världar: OpenSource och kommersiella hård- och mjuvarulösningar. Sourcefire använder den kända och välbeprövade motorn från opensource lösningen Snort. Snort används av många företag och privatpersoner vilket resulterar i att man enkelt kan hitta och importera redan färdiga regler, och givetvis även skapa egna.
Sourefire har med sina hård- och mjukvara skapat verktyg för att automatisera arbetet med IPS, som ofta är tungt och resurskrävande för en organisation. Kunder som inte har ett eget säkerhetsteam men ändå vill använda Sourcefire teknologin kan välja IPSx, en enklare paketering för intrångsskydd men med fullgott skydd.

Sourcefire lanserar nu sin klientprodukt fireAMP som är ett avancerat skydd mot malware. fireAMP adresserar ett konstant ökande problem där malware passerar existerande antivirusprodukter. fireAMP kan ersätta en befintlig antivirusprodukt eller komplettera den för ökat skydd. fireAMP tillämpar analys av filer genom att kontrollera dess hash information mot den molnbaserade FireCLOUD-plattformen. Detta ger en mycket bra insyn och kontrollfunktion för att enkelt ska se var i nätverket utbrotten sker och kunna förhindra det.

Hemsida: http://www.sourcefire.com/


Dell AppAssure

AppAssure från Dell har byggts från grunden för att återställa både fysiska och virtuella miljöer så snabbt som möjligt – inom loppet av minuter istället för timmar eller dagar - med minimala informationsförluster. Användarna kommer åt sin information direkt - innan fullständig återläsning från säkerhetskopian är klar. AppAssure är en av de snabbaste produkterna på marknaden för både virtuella och fysiska servrar.

Hemsida: http://www.appassure.com/


Ruckus Wireless

Ruckus Wireless™ är en banbrytande pionjär inom marknaden för Wi-Fi lösningar. Ruckus Wireless utvecklar, tillverkar och marknadsför ett unikt koncept kallat "Smart Wi-Fi" som bygger på en unikt patenterad Wi-Fi teknik.
Smart Wi-Fi bygger på den intelligenta antenntekniken BeamFlex™ som tillsammans med en sofistikerad Quality of Service teknik resulterar i trådlösa Wi-Fi-nät som ger större täckning och högre tillförlitlighet. Tekniken har utmärkt sig genom att vinna många tester och viktiga utmärkelser de senaste åren.
Ruckus Smart Wi-Fi lämpar sig för alla typer av miljöer såsom kontor, skolor, sjukhus, lager mm, såväl inomhus som utomhus.

Hemsida: http://www.ruckuswireless.com


Juniper Networks

Utöver en fantastisk teknik erbjuder Junipers produkter mycket hög tillförlitlighet och skalbarhet. Det gör att Juniper tillhör de absolut främsta inom nätverk och kommunikation. Junipers produkter passar de stora och mest krävande företagen likaväl som de mindre.

Läs mer om våra installationer under referensprojekt Gjensidige Försäkring, Flexil Bank och Kriminalvården.

Hemsida: http://www.juniper.net/


Admin Arsenal

PDQ Deploy och Inventory från Admin Arsenal är bra och snabba program för att installera och inventera programvara på Windows PC i små och stora nätverk. Produkterna är flexibla och enkla att arbeta med och går vårt jobb mycket enklare gällande administration av många PC.

Hemsida: http://www.adminarsenal.com/home